Pokličite nas 041 654 341
PON - PET 07:00-15:00 SOB-NED: ZAPRTO
Title Image

Rolete

ROLETE - ALU / PVC: ROLETE PREDOKENSKE, ROLETE PODOMET, ROLETE NADOKENSKE
ROLETE

ROLETE PREDOKENSKE

vzorci-038-roletepodomet2vzorci-048-roletepodometPredokenska podomet zunanja roleta nudi eleganco, funkcionalnost in izredno estetičen izgled. Je ena izmed možnosti, ki jih lahko izbirate pri gradnji Vašega objekta ali pri menjavi fasade na Vašem objektu.

Predokenska podomet roleta je namenjena vgradnji pred nanosom fasade tako, da fasada prekrije zaboj rolete, ki je viden samo spodaj. Zaboj rolete je sestavljen iz dveh delov, kar ob servisiranju omogoča enostaven dostop.

Predokensko podomet roleto lahko kombinirate z integriranim rolo komarnikom in si tako zagotovite zaščito pred insekti. Vsaka roleta predstavlja dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi in vlomom v Vaš dom.

Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.

ROLETE NADOKENSKE

vzorci-055-roletenadokenskevzorci-054-roletenadokenske2

Nadokenske rolete v PVC zaboju odlikuje visoka kvaliteta materialov, absolutna varnost, eleganca, funkcionalnost in estetičen izgled. Zaboj rolete z dvojno notranjo steno in izolacijo omogoča odlično toplotno in zvočno izolacijo. Nadokenske rolete lahko vgradite v Vašo novogradnjo ali v obstoječi objekt pri menjavi oken. Omarica je skrita pod ometom odprtina za servisni dostop pa je na notranji strani.

Nadokenska rolete omogoča izboljšanje izolacije Vašega okna, hkrati pa ščiti Vaš dom pred vremenskimi vplivi in vlomilci. Pestra izbira barv Vam omogoča barvno usklajenost in nešteto kombinacij.

Nadokensko roleto je mogoče nadgraditi z integriranim komarnikom za Vaš miren spanec. Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Ime in priimek (obvezno):

    Vaš email naslov (obvezno):

    Lokacija objekta (obvezno):

    Telefon:

    Vaše sporočilo: